
O éxito de público foi notable nun xornada marcada pola climatoloxía
“Un éxito de público, participación de fábricas e organización,” así reflectiuse onte sentir xeneral dos produtores e a AC Fevenza dá Barosa na segunda edición da #BarroCervexaFest, que consolida a súa implantación e xa camiña cara a unha terceira edición en primavera-verán do 2015, pendentes de determinar a data exacta.
O ámbito do Pazo dá Crega erixiuse como a situación perfecta para a próxima cita, tal e como manifestaron todos os participantes, convertendo así Barro como a capital da “Festa das Cervexas Artesanais de Galicia”
O evento que estivo marcado pola climatoloxía, non minguou a asistencia de público dende mediodía ata case as 22 horas (estaba previsto o termo ás 20 horas), que participaron nas distintas actividades, destacando especialmente o showcooking de Orballo Garrido de Cocina do meu Avó e membro de Galicia Gastro que se celebrou pola tarde cun cheo total de prazas para degustar as creacións cos queixos de Pazo de Anzuxao, Galo de Mós de Mercamós e as fabas da IXP de Faba de Lourenzá.
Ao termo de evento, produtores e organización de Fervenza dá Barosa nun primeiro intercambio de impresións, decidiron que a #BarroCervexaFest se consolide como cita de referencia en Galicia, ademais de ampliar previsiblemente a duración desta durante un fin de semana, escollendo a nova situación do Pazo dá Crega como o lugar ideal para a terceira edición incluíndo máis novidades que se irán concretando ao longo dos próximos meses.
Deja un comentario
Disculpa, debes iniciar sesión para escribir un comentario.