+034 986 09 02 04 Venres 24 de Novembro de 2017

Moraña consolídase coa súa 6ª edición de “Espétalle un petisco”como ruta de tapas.


Durante dous días os hostaleiros de Moraña darán a coñecer as súas propostas de elaboración alternativas ao “Carneiro ao Espeto”
Encadrado na programación da XLVIII Festa do Carneiro ao Espeto, declarada de interese turístico galego, esta ruta de tapas celebra a súa sexta edición.
O xurado estará composto por bloggers do grupo gastronómico Galicia Gastro e Turismo Verde de Galicia.
Moraña, 6 de Xullo de 2017.- Os próximos venres e sábado días 7 e 8 de Xullo de 2017 respectivamente, a partir das 21 horas, terá lugar a VI Edición da Ruta de Tapas do Carneiro, “Espétalle un Petisco” que discorrerá por 9 locais hostaleiros do concello de Moraña.

Incluído como unha actividade dentro da axenda da XLVIII Festa do Carneiro ao Espeto, declarada de interese turístico galego, en colaboración coa Asociación de Comerciantes e Hostaleiros de Moraña, ACEH, os hostaleiros de Moraña darán a coñecer as súas propostas de elaboración alternativa ao “Carneiro ao Espeto”.

Do mesmo xeito que en pasadas edicións, destaca a altísima calidade e elaboración dos pratos presentados ao concurso, que ano a ano sorprenden nas súas elaboracións ao xurado.

O xurado desta edición estará compuestro por membros de Galicia Gastro Luís Domenech, da Boa Pitanza, o fotógrafo e blogger Xoan Arco dá Vella, de Ou Paraiso Existe ven ao Morrazo, Faustino Batallán, blogger de @GastroyPolitica, un representante de @BarrodeTapas, ruta de tapas do limítrofe concello de Barro, (https://www.facebook.com/barrodetapas), María José Basanta, blogger de LaurelyCanela, Mark Auchincloss de My Destination Galicia, José Turvegal de Turismo Verde de Galicia, Emilia Santiago de Cousas de Milia, Paco Xastre, influencer, chef e asesor gastronómico en Madrid e un membro do goberno local de Concello de Moraña que actuará como Presidente do Xurado.

Como en anteriores edicións poderase seguir o evento a través das redes sociais, facebook, https://www.facebook.com/espetalleunpincho ou do twitter, @EspetallePincho, ademais das redes sociais dos bloggers participantes, e GaliciaGastro, para lograr unha maior difusión da ruta de tapas e de degustación das mesmas.

O resto de actividades da XLVIII Festa do Carneiro ao Espeto, tamén se poderán seguir a través da páxina web http://www.festadocarneirooespeto.com/ ou das redes sociais facebook, https://www.facebook.com/festadocarneiroaoespeto ou twitter @festadocarneiro .

Deja un comentario